Hirdetések

Több száz milliós beruházást végeztet el építőipari vállalkozókkal Balassagyarmat nyírjesi üdülőövezetében a városi önkormányzat. Jelenleg a fürdőtó partján építkeznek, egy korábbi, főképp büféként használt házat bontottak le, a helyére annak modern változatát húzzák fel.

Ezen kívül egy kézművesház is készül, továbbá már használhatók az újonnan kialakított autós parkolók, kerékpártárolók és hulladékgyűjtők is vannak a Fenyves út és az Árnyas út találkozásának környezetében. Terv szerint sétautakat és egy vízi színpadot is építenek.

A megvalósításra összeállított munkacsomag a terület kinézetének ráncfelvarrását, a jelenkori, alapvető városi igényekre szabását mutatja. Az ipolyinfo.com szavazásra tette fel a kérdést, hogy jó-e így Nyírjes, vagy gondolkodásra érdemes más célú hasznosítása is. Olvasóink 3%-a gondolta azt, hogy a most folyó munka eredménye elegendő lesz, 21%-uk véleménye az, hogy inkább maradjon teljes nyugalom, feltehetőleg egyetértve a mostani beruházásokkal.

26%-nyi szavazó szerint ennél fontosabb a terület tisztán tartása és a jó vendéglátás, 50%-uk pedig azt várná, hogy turisztikai szolgáltatásokkal nyisson a világra Nyírjes, ezzel együtt adjon lehetőséget vendégek elszállásolására is.

válaszszavazat (db)arány (%)
Szálláskiadást, vendéglátást támogató, ökoturisztikai szolgáltatásokra van szükség!4950
Legfontosabb, hogy a gyarmatiak kapjanak itt jó minőségű vendéglátást és legyen tisztaság!2526
Teljes nyugalom legyen!2121
Jó és elég lesz, amit most csinálnak fejlesztésként!33
összes szavazó: 98 fő