Hirdetések

Egy családi összejövetel fulladt elmérgesedő viszonnyá, az ittas rokonok egymást verték. Az ügyészség súlyos testi sértés miatt emelt vádat, börtönbüntetést kért a tettesre.

Hirdetések

2020. augusztus 29-én Hugyagon egy családi összejövetelen a hajnali órákban két ittas férfi szóváltásba keveredett, majd a fiatalabb ököllel arcon ütötte nagybátyját. Ezt követően a két férfi verekedni kezdett, majd a társaság másik két tagjának sikerült szétválasztania őket. A házigazda kivezette az udvarról a vádlottat, a sértett utánuk szaladt, az unokaöccse ekkor megrúgta őt, majd az ettől a földre eső nagybátyját tovább ütlegelte.

A bántalmazás következtében az 50 éves sértett testszerte sérüléseket szenvedett, két bordája el is törött, a törések gyógytartama 4-6 hétre tehető.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat, melyben azt indítványozta, hogy a Balassagyarmati Járásbíróság a 30 éves elkövetővel szemben szabjon ki felfüggesztett börtönbüntetést, valamint kötelezze a nyomozás során felmerült 33.563 forint bűnügyi költség megfizetésére is.

Képünk illusztráció.