Hirdetések

Az NB3-as labdarúgó bajnokság Közép-csoportjának második helyezettjeként zárta a 2021/2022-es bajnokságot a balassagyarmati BSE labdarúgó csapata. Az utolsó fordulóban Makóval szemben álltak ki hazai pályán.

Hirdetések

Már az első félidő elején vezetést szerzett a Balassagyarmat, majd a második félidőben folytatta, de a játékidő vége felé már a vendégek is gólt tudtak rúgni. A BSE már úgy állt pályára, hogy bármi történik, ezüstérmesként jön le onnan. Ezért a végeredmény szinte mindegy volt, azonban ahogyan az edző Nagy Tibor tegnap a Megafon rádiónak fogalmazott: lehetőség volt olyan játékosokat is pályára küldeni, akik a tétmérkőzéseken a kispadon ültek. A csapat az utolsó meccsre írt új stratégiával is három gólt tudott rúgni az ellenfélnek.

A BSE – Makó mérkőzés végeredménye 3:1 lett.

Közvetlenül a meccs lefújása után a Magyar Labdarúgó Szövetség Nógrád Megyei Igazgatóságának elnöke, Schuchmann Attila és a balassagyarmati származású válogatott labdarúgó Pintér Ádám akasztották a gyarmati csapat tagjainak nyakába az ezüstérmeket. A BSE a 2021/2022-es NB3-as labdarúgó bajnokság Közép-csoportjának második helyezettje lett.

Hirdetések