Hirdetések

Az NB3-as labdarúgó bajnokság Közép csoportját második helyen zárta a balassagyarmati BSE csapata. A közönséget meghívták ingyenes sörözésre és 1 pár virslit is kaptak a szurkolók mustárral, kenyérrel. Míg odakint majális volt, az öltözőben Gala dalára tomboltak a csapat tagjai, majd svédasztalos vacsorát és két tortát kaptak az ezüstérem mellé.

Hirdetések

Május 29-én, vasárnap este, az utolsó bajnoki mérkőzést követően Nagy Tibor, a BSE edzője a csapat tagjainak megköszönte az egész éves küzdelmet. Az ipolyinfo.com stábja is ott volt az öltözőben, ahol az edző szájából féltő útravaló szavakat kaptak a fiúk:

Együtt értük el ezt a szép eredményt, de most nem tudjuk, merre visz az út, de mindenkinek, aki máshol folytatja, sikert kívánok és azt, hogy vigyázzatok magatokra, nagyon vigyázzatok magatokra!

Az érzékenynek tűnt néhány mondat után az öltözői himnuszt játszották le, Gala: Freed from desire dalára kezdődött az örömittas ünnep. Aztán néhány perc alatt zuhanyoztak és átöltöztek a fúk, a szomszéd teremben vacsora várta őket.

Közben a Kövi Pál Sportközpont előtt a szurkolók a klub vendégei voltak egy pár virslire és csapolt sörre is. Akinek nem jutott asztal, az a BSE alelnökének autóját használhatta erre a célra.