Hirdetések

A bírósági folyosón találkozott a két, egykori üzletember Tasnádi Péter és Gyárfás Tamás. A keresztapaként ismert ember ajándékát elfogadta Gyárfás, de mégsem ezért futottak össze. A Magyar Úszószövetség korábbi elnöke ellen a vád: megbízást adott Portik Tamásnak, hogy megölje a rivális médiabirodalom tulajdonosát, Fenyő Jánost. A kivégzés megtörtént.

Hirdetések

Az ajándékról: Tasnádi saját könyvét adta át Gyárfásnak, amit az egykori tévés producer elfogadott.

Ami pedig az ügy előzményeit illeti: 1998-ban Budapesten, a Margit utcában lőtték le Fenyőt, a tettest elkapták, elítélték, de a felbújtó nem került elő. A még most is folyó perben Tasnádi Péter azt mondta: Gyárfás őt is megbízta, hogy intézze el Fenyő félreállítását, aki 12 millió forintért vállalta volna, hogy megöli. A pénzt meg is kapta, aztán Las Vegasba távozott. Közben megölték Fenyőt, de Tasnádi szavai szerint nem ő intézte.

Tasnádi becsapta Gyárfást, nem is csak a 12 millióval, hanem Fenyő János halálhíre után felhívta Gyárfást, és kért még pénzt, azzal fenyegetve őt, ha nem küldi el, őt is megkeresi a gyilkos. Gyárfást elküldte a pénzt.

Gyárfás Tamás, aki a per legutóbb tárgyalásán azt kérte, hogy róla felismerhető kép- és hangfelvétel ne készüljön, azt mondta Tasnádi szemébe:

Semmi nemű megbízást se Önnek, se másnak nem adtam Fenyő János bármi nemű bántalmazására.

A szembesítés nem vezetett eredményre a tárgyaláson, ezért újabb tanúkat fognak meghallgatni a több mint 24 éve történt ügyben.

Hirdetések