Hirdetések

Szerdán éjjel a balassagyarmati Tesco parkolójából lopott el egy eddig ismeretlen férfi egy autót. A jármű tulajdonosa a közelben volt, megpróbált közbelépni, ami részben sikerült. Azóta kórházban ápolják. A tolvaj elmenekült.

Hirdetések

A rendőrség semmilyen információnkat nem erősítette meg eddig, mivel az egy órája történt esemény helyszínelése jelenleg is tart.

Az ipolyinfo.com elérte az eset szemtanúját, aki a helyszínen azt mondta nekünk, hogy érzékelése szerint akár 110-zel is áthajthatott a művelődési központnál lévő körforgalmon az a sofőr, akit végül egy másik autóval történt ütközése állított meg.

Tucatnyian figyelték az éjjel történt esetet Balassagyarmaton. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Az éjjel fél tizenegykor történt baleset másik érintettje a károsult lehet, ezt állítja egy másik, a helyszínen megkérdezett szemtanú. Az autó tulajdonosa ismerősei segítségével eredt a tolvaj nyomába, és a körforgalomnál érte utol a tettest. A tulajdonos megpróbálta megállításra kényszeríteni a tolvajt, de nem fékezett, hanem elgázolta és áthajtott a kezén.

A tolvaj az ellopott autóval a körforgalomban közlekedő üldöző másik autóval ütközött, szinte totálkárosra törte a kocsit. Azonban sikerült kiszállnia és elmenekült. Az autó megsérült tulajdonosát a mentők szállították kórházba.

A rendőrségi helyszínelés az éjfél előtti percekben is tartott.