Hirdetések

Augusztusban nyílik meg a minőségi pékárukat kínáló egyik hazai üzletlánc balassagyarmati boltja a belvárosban. A vállalkozó már aláírta a szerződést a helyi bolt kialakításáról és ma megkezdte a kivitelezési munkákat.

Az elmúlt félévben legalább három vállalkozó, legalább három helyszínen nyitott volna új pékséget a városban, mindegyik ugyanazt a márkát választva. Az egybeesés oka egyszerű, az üzletlánc pályázatot írt ki belföldi terjeszkedésre, amelyhez helyi partnert keresett. A nyertes már alá is írta a szükséges szerződéseket, az üzlethelyiség is megvan, az Egészségházként ismert belvárosi épületben nyílik meg a pékség.

Csütörtökön kezdték el a belső átalakítási munkákat. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

A vállalkozó örömmel közölte az ipolyinfo.com-mal, hogy tervei szerint augusztustól kezdik meg a vevők kiszolgálását, és az elvihető termékek mellett helyben is fogyasztható minőségi pékáruval és kávéval is várják a vendégeket.

Helyben is elfogyasztható termékeket is kínál majd a pékség. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

A franchise rendszer lényege, hogy a nyertes vállalkozó a márka védjegyeit köteles használni és a termékeiket mindenhol azonos receptúra alapján készíti el, valamint az üzlet megjelenése is az országban megtalálható többihez hasonló. A franchise birtokosa ezzel szeretné garantálni, hogy mindenhol ugyanazt a minőséget kínálják.