Hirdetések

A pásztói nyomozók elfogták a 30 éves férfit és nőt, akik otthonukban árulták a drogot.

Hirdetések

A Pásztói Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 30 éves és egy 28 éves helyi lakos ellen.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a férfi és a nő 2021. március és augusztus közötti időszakban, valamint 2022. év elején közös otthonukban ismerősüknek rendszeresen – alkalmanként 2-2 pakk – N-etil-norpentedron új pszichoaktív anyagot értékesített.  Megállapítást nyert továbbá az is, hogy a férfi ezekben az időszakokban folyamatosan vásárolt értékesítési célból új pszichoaktív anyagot.

A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2022. június 15-én a 30 éves férfit és társát a lakásán elfogták. A hatóság tagjai az ingatlant és melléképületeit átkutatták, amely során a lakás több helyiségében értékesítésre előkészített – csomagolt – közel 30 gramm, sárgás és fehér színű kristályos kábítószergyanús anyagot, valamint az értékesítésből befolyt készpénzt találtak meg és foglaltak le.

A Pásztói Rendőrkapitányságra előállított 30 éves férfit és a 28 éves nőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, a férfit őrizetbe vették.  

Hirdetések