Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

Érdekes árukapcsolás lehetne abból, ha a piacon egy vödör csiga mellé sarokcsiszolót, vagy autóalkatrészt adna akciósan a kereskedő. Sosem tudjuk meg, milyen eredménye lenne az üzletnek, mert a rendőrök Szügyben elkaptak két férfit, aki akár ezzel is próbálkozhatott volna.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 43 és egy 33 éves ipolyszögi lakos ellen.

A két férfi 2022. június 9-re virradó reggel úgy döntött lakóhelyük környékén elmennek csigát és vashulladékot gyűjteni. Elhatározták, hogy a szügyi erdőbe mennek, ahol egy körbe kerítetlen telken felfigyeltek egy faházra. Az épület ajtajának alsó részét befeszítették, a kisházba bementek és onnan autóalkatrészeket és kettő sarokcsiszolót vittek magukkal. Ezt követően a ház mellett található területről fémhulladékot loptak el. Az eltulajdonított tárgyakat a két férfi értékesítette.

A balassagyarmati rendőrök a két ipolyszögi lakost azonosították, elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták őket, amelynek során a bűncselekmény elkövetését elismerték. A hatóság tagjai előterjesztést tettek a 43 éves férfi letartóztatásának indítványozására az ügyészségen.

Hirdetések