Hirdetések

A balassagyarmati Gazdasági Műszaki Ellátó Szervezet (GAMESZ) az ipolyinfo.com-on keresztül hívja fel a figyelmet arra, hogy a tovább fokozódó hőségben a városban számos ponton frissíthetik magukat a járókelők és a turisták. A belvárosban párásítókat is kihelyeztek, hogy elviselhetőbb legyen a forróság.

Hirdetések

Gaál Dénes a GAMESZ igazgatója arról tájékoztatott minket, hogy Balassagyarmaton a Városházán (Rákóczi út 12.) és a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban (Rákóczi út 50.) is szokás szerint lehetőség van nyilvános mosdók használatára, aki a kánikulát nehezen viseli, javasolja, hogy térjenek be ezekre a helyekre és frissítsék fel magukat.

A városban 17 közkút is üzemel, a legfrekventáltabb a belvárosban a Civitas Fortissima téren, a római katolikus templom közelében található, a környéken a Szabó Lőrinc utca és a Reményik Károly utca sarkán, a Svejk Vendéglőnél van egy másik is.

A vasútállomás közelében a Mártírok útja és a Tompa Mihály utca sarkán is működik közkút, a buszpályaudvarhoz legközelebb pedig a Tesco mellékhelyiségeiben is működnek csapok.

Hirdetések