Hirdetések

Hungarian Billionaire Wants $33 Million for Neoclassical Beverly Park Mansion – ezt a címet adta a dirt.com amerikai hírportál cikkének, amelyben egy pornókirály és Martin Lawrence színész is megjelenik. Lássuk kik ők és hogyan néz ki most az elképesztő ingatlan!

Hirdetések

Egyelőre nem ismert okból, de tény, hogy eladja amerikai házait az a magyar vállalkozó, akit itthon pornókirályként ismerhetnek. Az 1992-ben épült, neoklasszikus stílusú épületnek hét hálószobája van, és közel 1300 négyzetméteres. Tartozik hozzá egy különálló vendégház, ami jelenleg konditeremként funkcionál, valamint egy négy férőhelyes garázs is.

A ház tulajdonosa az a Gattyán György, aki digitális jólélet kínált a választópolgároknak. A Megoldás Mozgalom tavasszal nem lett az Országgyűlés része, a pornómilliárdos pedig most már ingatlanjaival foglalkozik. A balassagyarmati származású vállalkozó nemrégiben adta el egy másik amerikai házát is, Beverly Hillsben 7,8 milliárdért kelt el egy 1800 négyzetméteres kastély.

A jelenleg a negyedik leggazdagabb magyarnak számító Gattyán most a Los Angelesben lévő villáját értékesíti, amelyben még Martin Lawrence színész is lakott. A kastélyban van egy játékszoba, egy borospince, moziszoba, a telken medence spa részleggel, valamint egy teniszpálya is.