Hirdetések

Kifizetik a messziről bejárók utazási költségeit, egyéb ingyenes juttatásokat is kapnak a dolgozók és vonzónak látszó fizetéseket is adnak majd a még meg sem nyílt balassagyarmati Aldi diszkontüzlet egyik munkatársának. A toborzást hét számjegyű fizetések reklámozásával kezdték el, de azért egy csillagot is tettek az összeg mellé.

A csillag pedig nem a ragyogó összeget jelenti, hanem további olyan feltételeket, amelyeket ha teljesíteni tud a leendő alkalmazott, akkor kapja meg a hazai viszonylatban kiemelkedőnek tűnő munkabért. Az Aldi közleménye alapján az elérhető legmagasabb, havi bruttó 1.006.300 forintos bér akkor kapható meg, ha már legalább 10 éve náluk dolgozik a munkavállaló heti 40 órát, és beleszámítják a pótlékokat is.

Aki kezdőként csatlakozik hozzájuk, bruttó 749.500 forintot kap, cserébe üzletvezetői pozícióban lényegében minden feladatot el kell végeznie, ami az áruház üzemeltetéséhez tartozik, vagyis árukatt kell rendelni, aztán azokat ki kell tenni az üzletbe, papírmunkákat kell elvégezni és tudni kell irányítani a többi munkatársat is.

Mint arról korábban már többször is írtunk, a balassagyarmati Aldi várhatóan decemberben nyílik meg a Rákóczi út – Árpád utca sarkán álló, ma még kínai áruházként működő épületben.