Hirdetések

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők közúti forgalomból történő kiszűrésére!

Bátonyterenye és Rákóczibánya közötti útszakaszon közlekedett 2022. július 7-én a hajnali órákban személygépkocsival egy 49 éves férfi, amikor az úttestről lehaladva az árokba hajtott. A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy a férfi a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott.

Balassagyarmat belterületén közlekedett július 8-án a déli órákban egy 58 éves személygépkocsivezető, amikor a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei ellenőrizték. A sofőr légalkoholmérővel történő vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei intézkedtek július 9-én a délelőtti órákban Etes belterületén egy 69 éves gépjárművezetővel szemben. Az ellenőrzés során a sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Nézsa belterületén közlekedett július 10-én az éjszakai órákban a 21-éves férfi személygépkocsival, amikor egy szabályosan várakozó gépjárműnek ütközött. Az ellenőrzés során a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Megállapítást nyert továbbá, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

Az elmúlt négy napon a megye rendőrei további egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.