Hirdetések

A Nógrád megyei rendőrök kispályás labdarúgó emléktornát rendeztek az elhunyt rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes emlékére.

Hirdetések

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság hagyományőrző módon 2022. július 15-én is megrendezte kispályás labdarúgó tornáját, amellyel a 2019. évben elhunyt, a labdarúgósportot kedvelő néhai Ferencsik Raymond Levente rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, egykori rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes emléke előtt tisztelegtek.

A megrendezett versenyen a megemlékezésen kívül lehetőség nyílt a rendőr-főkapitányság munkatársainak az aktív sporttevékenységre, az egészséges versenyszellem kialakítására, sportkapcsolatok ápolására, a közösségi szellem fejlesztésére. Mindezek mellett a rendszeres testmozgásra ösztönzés hozzájárul a minél egészségesebb életmód kialakításához.

Az emléktornát a reggeli órákban Zahorecz Sándor rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg. Nyitó beszéde után a balassagyarmati Kövi Pál Sportcentrumban a rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok – összesen nyolc – csapata mérkőzött meg egymással.Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a jó hangulatban eltöltött rendezvény lezárásaként minden munkatársának megköszönte a részvételt és gratulált a nyertes csapatoknak a kiváló sportteljesítményhez.

Az eredményhirdetés megérdemelt díjak – serleg, érem, oklevél – nélkül ez évben sem maradhatott, amelyet a megyei rendőrfőkapitány adott át.A képzeletbeli dobogó legfelső fokára a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság csapata, a másodikra a Pásztói Rendőrkapitányság, míg a harmadikra a Salgótarjáni Rendőrkapitányság csapata állhatott.