couple conflicts with woman holding knife and looking at husband
Hirdetések

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 44 éves nővel szemben, aki otthonában összevesztett a látogatójával, akit végül kést használva kergetett el.

2021 márciusában a nő áthívta magához régi ismerősét. Beszélgetésbe elegyedtek, ami közben nézeteltérés támadt köztük, ezért a nő elküldte, majd egyre idegesebben, egy késsel a kezében kilökdöste az 51 éves férfit a kapun. A sértett hazaindult, ekkor a vádlott dühében a neki már hátat fordító férfit a kést tartó kezével kezdte ütni, melynek során hét alkalommal is megsebezte őt.

A férfi felületes sérüléseket szenvedett, azonban a súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérülések elmaradása csak a szerencsének volt köszönhető.

A büntetlen előéletű nő ellen az ügyészség súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat. A vádiratában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására, valamint arra tett indítványt, hogy a bíróság a bűnjelként kezelt kést kobozza el, emellett az eljárás során keletkezett közel 200.000 Ft bűnügyi költséget fizettesse meg vele.