Hirdetések

Még az autópályára is sok lenne az a sebesség, amit két járművezetőnél mértek be a Nógrád megyei rendőrök a 21-es számú főútvonalon.

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében folyamatosak az ellenőrzések a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, amelyek során a rendőrök nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szabályszegő járművezetőket – köztük a gyorshajtókat is – kiszűrjék a forgalomból.

A napokban megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések alkalmával a hatóság tagjai több olyan gépjárművezetővel szemben intézkedtek, akik a megengedett sebességhatárt túllépve közlekedtek. A 21-es számú főúton követett el szabályszegést az a két személygépkocsit vezető is, akikkel szemben a rendőrök közigazgatási bírságot és közlekedési előéleti pontot szabtak ki.

Fotó: police.hu

Az egyik sofőr 110 km/óra helyett 187 km/óra, a másik 195 km/óra sebességgel közlekedett. A rendőrök azzal a járművezetővel szemben, aki 187 km/óra sebességgel közlekedett 90.000 forint közigazgatási bírságot és hat előéleti pontot szabtak ki, míg a másik jármű vezetője a szabályszegésért 130.000 forint közigazgatási bírságot és hat közúti közlekedési előéleti pontot kapott.

Hirdetések