Balassagyarmat üzemanyagtöltő állomásain napról napra bizonytalanabb a helyzet a benzin és a gázolaj-ellátást illetően. A kutak üzemeltetőinek egy része szerint hamarosan tartós hiány lehetséges, legalább is arra lehet következtetni abból, amilyen híreket ők kapnak a szállító társaságoktól. Utánajártunk, hogy kedden délelőtt hol nem kapható benzin vagy gázolaj.

Hirdetések

Legutóbbi összefoglalónk után számos üzenetben jelezték az ipolyinfo.com olvasói, hogy már napok óta fennáll az üzemanyag hiány egyes balassagyarmati töltőállomásokon. Az üzemeltetőktől azt is megtudtuk, kiszámíthatatlanná vált, mikor jön hozzájuk újabb tanker, amely a benzin és a gázolaj utánpótlását biztosítaná.

A kedd késő délelőtti információk alapján a balassagyarmati Xhénia Petrolnál nem kapható benzin. Tóth András, az üzemeltető társaság vezetője érdeklődésünkre azt mondta: az általuk megrendelt szállítmány érkezéséről semmilyen információjuk nincs. Az Oil kúton tegnap nem volt benzin, ma ismét kapható. A MOL kúton nincs üzemanyaghiány.