Balassagyarmat, 2022.08.10. Térzene a Gansel udvarban, fotó: Lotharidesz Gábor
Hirdetések

Mint ha csak néhányak kiváltsága lett volna, olyan volt a hétköznapi randi a Gansel-udvarban. Találkozás képzeletben a nagy sztárokkal, fantáziálás a mediterrán világról, amelyhez tényleg dolce vita hangulatot teremtettek Balassagyarmaton. Jó, hogy nem maradtunk le róla.

Megint megtelt a város új rendezvényhelyszíne, pedig hétköznap estére szervezték az Éjszakai Nasizást. Voltak olasz ételek és italok, a zenekar pedig gondoskodott az igazi édes élet hangulatról. A dekoráció most sem volt elhanyagolható, a rendezvény alatt akár egy Vespa robogón ülve a Római vakáció című filmben érezhették magukat a résztvevők. 
Lesz még egy ilyen, az utolsó Gansel-udvaros éjszakai nassolást agusztus 17-én rendezik meg ugyanitt, amikor a szervezők a filmzenék világába fogják elrepíteni az érdeklődőket. A rendezvény a Térzene program keretein belül valósul meg, a talpalávalót pedig a Daniel Speer Brass zenekar fogja biztosítani fúvós hangszerekkel. Ha valakinek esetleg kedve támadna hollywoodi sztárnak öltözni, az szerda este 6 órától bátran megteheti.