Hirdetések

ByeAlex a közelmúltban Bánkon lépett volna fel, de végül semmi nem lett belőle, hiába vártak rá a rajongók. Azzal indokolta a rendezvény elmaradását, hogy a helyszínen nem voltak meg a szükséges technikai feltételek. ByeAlex szerint a bánki szervezők kamuznak és az interneten uszítják a közönséget. Most Majka mondott le egy koncertet, szerinte nem valósultak meg a szerződéses feltételek a helyszínen.

Fehérgyarmaton lépett volna színpadra Majka, aki most már Curtis nélkül kénytelen folytatni szórakoztatóipari munkásságát. Az eddig párban dolgozó fiúk szétváltak, mert Curtis magánéleti problémái gátolták az együttműködést, Curtis egyszerűen el sem ment melózni Majkával, emiatt állandó feszültségek voltak. Majka úgy döntött, szakít, és most egyedül járja az országot. A Gyarmati Vigasságokon mégsem adott műsort, mert szerinte a szerződésben foglalt technikai feltételek nem voltak biztosítva.

A nap fordulata, hogy a fehérgyarmati rendezvényszervezők elérték, lépjen fel Majka helyett Curtis, aki elvállalta a bulit, így a közönség kapott műsort.

A város polgármestere felháborodott Majka lépésén, aki elmondta, hogy a művész úrnak még a kért kesudiója is be volt készítve az öltözőjébe, és a technika is rendben várta őt, mégsem jött el. Dr. Péter Csaba polgármester közölte:

Mi előre kifizettük a teljes koncert díját. Ő tulajdonképpen 8,1 millióval lelépett, mert előre kellett fizetni. Nyilván keressük a jogi lehetőségeket, nem gondolom, hogy lemondunk ennyi pénzről. Lehet, hogy a művész urat vezetik félre, de egy biztos, semmilyen együttműködési készség nem volt a részükről.

Majkát a Bors érte utol, aki annyit reagált a polgármester szavaira: ez bevett dolog, előre kell fizetni.