Hirdetések

Az országos vetélkedő döntőjében a Nógrád megyét képviselő Hernádi család legifjabb tagját különdíjjal jutalmazták a rendezők.

Hirdetések

A Közlekedik a család vetélkedő országos döntőjét tizenegyedik alkalommal 2022. augusztus 26. és 28. között rendezte meg az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság az Autós Nagykoalíció és a Skoda Márkaképviselet támogatásával Somogy és Fejér megyében. A verseny célja, hogy minél szélesebb körben felhívja a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedési magatartás fontosságára.

A szervezők által összeállított tíz állomáson a versenyző családok közlekedésbiztonsággal összefüggő elméleti és gyakorlati feladatokat teljesítettek, amelyeken a megyénket képviselő Hernádi család is derekasan helyt állt. Tették mindezt úgy, hogy a megmérettetésben résztvevő családok közül az ő gyermekük, a 6 éves Olivér volt a legfiatalabb versenyző.  

Életkora ellenére Olivér példásan és lelkesen hajtotta végre szüleivel a verseny feladatait. A országos verseny szervezői nem is hagyták jutalom nélkül Olivér versenyben nyújtott teljesítményét és az eredményhirdetés keretében részére egy meglepetés különdíjat adtak át.

Hirdetések