Hirdetések

Megölelte Majka azt a hölgyet, aki ma este a TV2 Sztárban Sztár Leszek című műsorában a férfi Tóth Gabi Elég volt című dalát adta elő. Kedves asszony volt, Majka szerint ez is elég ahhoz, hogy valakiből sztár lehessen.

Arany hajjal érkezett a tévéstúdióba egy középkorú varrónő, aki Tóth Gabi rajongója. Azonban ezt a Sztárban Szátr Leszek zsűrije nem vette észre elsőre, Majka szerint ő egy balassagyarmati aranyhajú nő, de semmiképpen sem egy ismert előadónő.

A műsor alapvető szabályai szerint olyan civileket keresnek, akik képesek lehetnek sztárok bőrébe és hangjába bújni, és ezt szinte bárkit képesek lehetnek utánozni. Erről négy tagú zsűri dönt, a műsorban Pápai Joci énekes, Tóth Gabi énekes és Köllő Babett színésznő sem érezte azt, hogy a balassagyarmati aranyhaj alkalmas lehet rá. Azonban Majka, aki a balassagyarmati kórház covid osztályát közelről ismeri, úgy gondolta, ennek ellenére ő megfelelhet céljaiknak. Ezért döntött úgy, hogy beválogatja a továbbjutók csapatába, így a későbbi adásokban is látható lesz majd a gyarmati aranyhaj.