Hirdetések

A Nógrád megyei rendőrök a horgászatban is megmutatták rátermettségüket.

Hirdetések

A Szécsényi Rendőrkapitányság az Öregpotyka Horgászegyesület élménytaván rendezte meg a III. Megyei Rendőr Horgászversenyt 2022. szeptember 9-én. A festői szépségű ludányhalászi tónál Bárnai Balázs rendőr alezredes, a Szécsényi Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok munkatársaiból álló csapatokat. A horgászhelyek kisorsolását követően, a rendőrségi szolgálati gépjárművek szirénahangjára indult versenyen 8 csapat 24 versenyzője mérhette össze tudását és küzdhetett meg a különböző kategóriák díjaiért.

A csapatversenyen első helyezést a Szécsényi Rendőrkapitányság, második helyezést a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság, míg a harmadik helyezést a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság csapata érte el. A legnagyobb halat – 10,78 kilogramm súllyal – Rados Krisztián rendőr őrnagy, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság csapatának tagja fogta ki.

A verseny három szektorban zajlott és az egyenlő esélyek miatt a csapattagok más-más szektorban versenyeztek. Az A szektorban a legjobban teljesített Karvai Norbert rendőr alezredes, míg a B szektor első helyén Rados Krisztián rendőr őrnagy végzett, a C szektor legjobbja Bajnóczi Gergely rendőr törzszászlós lett.

A megmérettetés legjobbjainak a díjakat és okleveleket Zahorecz Sándor rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes adta át.

A szervezők a horogra akadt halakat a mérlegelést követően a tóba visszaengedték.

Hirdetések