Hirdetések

A Balassagyarmati, valamint a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság is átvehette az idei évben a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésétől Nógrád Megye Szondi György Díját.

Hirdetések

A Nógrád Megyei Önkormányzat 2022. szeptember 17-én a megye névadó településén Nógrád községben rendezte meg a XVI. Nógrádi Megyenapot.

A Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése a megyében nyomozói, felderítői és egyéb közigazgatási tevékenység végzése során példamutató szolgálat ellátása, kiemelkedő tevékenysége elismeréséül Szondi György Díjat adományozott a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balassagyarmati, és Bátonyterenyei Rendőrkapitánysága részére. A megtisztelő díjat a nógrádi Hesz Mihály Általános Iskolában megrendezett ünnepi közgyűlés keretein belül Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke adta át Csík Csaba rendőr alezredesnek, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetőjének, valamint a Balassagyarmati Rendőrkapitányságot képviselő Belovai Róbert rendőr alezredes, kapitányságvezető, Danyik Donát rendőr őrnagy, bűnügyi osztályvezető-helyettes és Fábián Bertold rendőr alezredes, rendészeti osztályvezető részére.