Hirdetések

Sajátos módszerrel hívja fel a figyelmet egy követeléskezelő cég a balassagyarmati bróker-ügy főszereplőjére, performansszal próbálja elérni, hogy fizessen az általuk képviselt károsultnak. Az ipolyinfo.com-hoz beérkezett videó tanúsága szerint egy valódi ember áll a ketrecben az egyik gyarmati utcában.

Fényképek és videók is készültek már arról a különös mutatványról, amely Balassagyarmat egyik városközponthoz közeli utcájában egy teherautó platóján álló, ketrecbe zárt, rabruhát viselő embert mutatnak meg. Egy másik autó tetején egy kivetítőn az olvasható, hogy rengeteg pénzért jöttek.

Az ipolyinfo.com utolérte azt a társaságot, amely megerősítette, hogy ők állnak a performansz mögött és addig kívánnak maradni, amíg elérik céljukat. A követeléskezelő cég érdeklődésünkre elmondta: a balassagyarmati bróker-ügy egyik károsultja bízta meg őket „globális megoldás megkeresésére”. Hangsúlyozta: legális tevékenységet látnak el, és olyan ügyet képviselnek, amelytől a károsult számára pozitív eredményt várnak, ehhez eszközeik és az ügyfél igazát alátámasztó bizonyíték is rendelkezésre áll.

Az ügy idén tavasszal robbant ki Balassagyarmaton, amelyben egy balassagyarmati bróker feltehetetően tucatnyi, szintén balassagyarmati magánszemélytől és vállalkozótól vett át pénzt magas kamatot ígérve. Miután a bróker több ügyfelének sem tudta megfizetni az ígért kamatot és egyes esetekben az átvett pénzt sem adta vissza, feladta magát a rendőrségen. A hivatalos közlemény alapján több milliós kárt okozott ezzel a 43 éves férfi, azonban más forrásunk szerint akár milliárdos értékű is lehet.

A követeléskezelés módszereiről és a balassagyarmati bróker-ügy részleteiről Soltész Olivérrel, a Black Mamba Követeléskezelő és Tanácsadó Iroda igazgatójával készült interjút hamarosan közöljük.