Hirdetések

A Nógrád megyei nyomozók lezárták a vizsgálatot az ellen a budapesti férfi ellen, aki Balassagyarmat belvárosában szurkált meg egy nőt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást M. Sándor 57 éves budapesti lakossal szemben.

A nyomozás adatai alapján 2021. szeptember 17-én a reggeli órákban a férfi megjelent a sértett balassagyarmati családi házánál a köztük lévő korábbi polgári peres eljárás után és vélt sérelmei miatt megrongálta az ingatlan kaputelefonját és a terasz üvegét. Ezt követően a férfi a sértett tulajdonában lévő, és a közeli utcában parkoló gépjárművéhez ment és annak gumiabroncsait a nála lévő tőrrel kiszúrta. Cselekményei után az elkövető Balassagyarmat belvárosában az utcán várta a sértettet, hogy a köztük lévő korábbi vitás kérdést megbeszélje vele. A vita lezárásaként M. Sándor a nőt a nála lévő késsel többször testszerte megszúrta, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A hatóság tagjai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a Nógrád Megyei Főügyészségnek átadták.