Hirdetések

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai fogták el azt a 19 éves őrhalmi lakost, aki Balassagyarmaton rabolt ki egy fiatalkorút.

Hirdetések

Az őrhalmi lakos 2022. szeptember 20-án a kora délutáni órákban Balassagyarmaton sétált, amikor leszólított egy fiatal fiút és tőle pénzt kért azzal az indokkal, hogy a buszra nincs elég összeg nála. A sértett beszélgetésbe elegyedett a terhelttel, majd részére 500 forintot átadott. Ekkor a 19 éves férfi a pénztárcából további 5000 forint készpénzt vett ki és azzal tovább akart indulni, de a sértett útját állta, ezért őt az őrhalmi lakos megütötte és a pénzzel elfutott.

A balassagyarmati nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a férfit rövid időn belül beazonosították és őt a rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a bűncselekmény elkövetése után pár nappal el is fogták. A hatóság tagjai a 19 éves őrhalmi lakost rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.