April 21, 2022 - Queens, NY: David Bonola is walked from the 112th precinct. David Bonola was arrested in the killing of Orsolya Gaal, a mother of two who was found stabbed to death and left in a hockey bag near Forest Park in Queens. Bonola, the family’s handyman, had been having an affair with Gaal for two years. Credit: Stephen Yang for the New York Post NYPOSTINHOUSE
Hirdetések

Egy véres sporttáskában találták meg tavasszal annak a balassagyarmati származású nőnek a maradványait, akit szeretője ölt meg New Yorkban. G. Orsolya gyilkosát elfogta a rendőrség, a férfi beismerő vallomást tett.

Az 51 éves, kétgyermekes áldozat és szeretője konfliktusba keveredett egymással a kettejük között dúló viszony folytatása miatt, ez lehetett az oka annak, hogy gyilkossággal zárult le kapcsolatuk. A férfi, aki a család segítőjeként dolgozott a háznál már két éve állt titkos kapcsolatban a nővel.

A gyilkos vallomása szerint a ház pincéjében ölte meg a nőt, a rendőrség adatai szerint 58 késszúrás nyomát találták meg a holttesten. A tettesről kiderült, hogy illegális bevándorlóként tartózkodott az Amerikai Egyesült Államokban, azonban az ottléte 21 éve alatt egyszer sem került a hatóság látóterébe a férfi.

Joe Borelli New York városi tanácsának tagja a helyi újságnak azt mondta :

Még egy ember, akinek nem szabadna itt lennie, és most bűncselekményt követett el.

A rendőrség információja szerint a 44 éves, mexikói gyilkos a bevándorlási törvényt megsértve tartózkodott az Amerikai Egyesült Államokban, de azt még mindig nem tudták megállapítani, hogy az országba belépése legálisan történt-e vagy korábban rendelkezett-e bármilyen törvényes státusszal.