Hirdetések

Közúti balesethez, kidőlt fához és szén-monoxid-mérgezéshez siettek a hétvégén megyénk tűzoltói.

Összeütközött két személyautó péntek este Mohorán, a Rákóczi úton. Az ütközés során az egyik jármű egy villanyoszlopot is kidöntött, majd a tetejére fordulva a másik autóra borult. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a káreset felszámolására. Az egységek a két járművet szétválasztották, majd áramtalanították. Ezután az áramszolgáltató szakembereinek segítségével eltávolították az úttestről a kidőlt villanyoszlopot.

Villanyvezetékre dőlt egy fa vasárnap délelőtt Salgótarjánban, a Teréztáró utcában. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították a fát a vezeték sérülése nélkül.

Három ember is rosszullétre panaszkodott a Pest megyei Püspökhatvanban, egy Szabadság utcai sportlétesítmény öltözőjében vasárnap este. A berceli hivatásos tűzoltók megvizsgálták a helyiség levegőjének összetételét. Méréseik kimutatták az épületben a veszélyes gáz jelenlétét. A gázszolgáltató szakembere az öltözőben üzemelő gázbojlert kizárta a rendszerből, annak felülvizsgálatáig megtiltotta a használatát.