Hirdetések

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, Galgagután került kihelyezésre az az életnagyságú rendőrsziluett, amely munkatársunk arcmását viseli.

Hirdetések

A rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési bizottsága a napokban újabb egyenruhás rendőrt ábrázoló makettet helyezett ki Nógrád megyében. A Galgaguta belterületén kirakott tábla egy kicsit más, mint az előzőek, ugyanis annak „élő mása” is Nógrád megyében teljesít szolgálatot. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán járőrként dolgozó Pohánka Tamás címzetes rendőr törzszászlós „adta” arcát a Nógrád megyei Galgagután kihelyezésre kerülő életnagyságú táblához. Munkatársunk motivációja egyszerű volt, így is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minden közlekedő épségben hazatérjen családjához.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága 2020. november 20-án Karancsalján és Ságújfaluban, majd ezt követően 2021. október 20-án a 2-es számú főúton, Nagyoroszi település lakott területén belül, és a diósjenői elágazónál helyezett el egy-egy egyenruhás rendőrt ábrázoló életnagyságú táblát.

A Ságújfaluban elhelyezett makett időközben – a szolgálat érdekében – Kishartyánba került át, míg a karancsaljai „kolléga” a kerékpárút építése miatt a napokban kezdi meg újra munkáját a településen.

A „kollégák” kihelyezésének célja, hogy felhívják a járművezetők figyelmét a közlekedési szabályok betartására, és a táblát észlelve óvatosabban, a gyalogosokra és járművezető társaikra is odafigyelve vezessenek.

Az elkövetkező időben még egy, a munkatársunk arcképével ellátott rendőrsziluett kerül kihelyezésre Felsőtoldon.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság balesetmentes közlekedést kíván minden közlekedőnek!