Hirdetések

A salgótarjáni járőrök elfogták azt a két férfit, akik a megyeszékhelyen betörték egy parkoló gépjármű ablakát azért, hogy abból különböző értékeket lopjanak el.

Hirdetések

A 26 éves férfi és 21 éves társa 2022. október 18-án az esti órákban Salgótarján belvárosában közlekedett gyalogosan, amikor egy parkoló mellett elhaladva arra az elhatározásra jutottak, hogy feltörnek egy gépkocsit és abból az értékeket ellopják. A földről egy követ vettek fel, amellyel a jármű oldalsó ablakát betörték, majd az ajtót kinyitották és a gépjárművet átkutatták. Az elkövetők nem jártak sikerrel, mindössze zsebkendőt, kesztyűt, gézt, kézkrémet, izzót és biztosítékot találtak a gépkocsiban, azonban azokat zsebre tették.

A kis értékkel bíró zsákmánynak nem sokáig örülhettek, ugyanis a cselekmény helyszínén megjelentek a salgótarjáni járőrök is. A két férfi megpróbált elmenekülni, azonban a rendőrök elfogták őket és a zsebükben megtalálták az ellopott tárgyakat. A hatóság tagjai a 26 éves ságújfalui és a 21 éves salgótarjáni lakost előállították és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.