Hirdetések

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát az ellen a 19 éves férfi ellen, aki légpuskát és motorkerékpárt is lopott, valamint korábban egy személygépkocsit is elvitt a tulajdonos engedélye nélkül.

A férfi 2022. augusztus 4. és 6. között egy ceredi családi ház udvarán lévő garázs ajtaját kifeszítette, és abból egy motorkerékpárt és egy légpuskát lopott el. Ezt követően a járművet egy barlangban, míg a légpuskát a lakásán, az ágyneműtartóban rejtette el. A betörés során ellopott értéktárgyak rejtekhelyét a helyi körzeti megbízott megállapította, majd azokat a nyomozók lefoglalták.

Megállapítást nyert továbbá az is, hogy a ceredi férfi 2022. július 7-én a délutáni órákban a településen élő rokona házából, annak tudta és beleegyezése nélkül a gépjárművének indítókulcsát magához vette, majd a járművel autókázni indult. Mivel a személygépkocsi akkumulátora lemerült, ezért azzal Ceredre visszamenni már nem tudott, így azt egy salgótarjáni élelmiszerüzlet parkolójában hagyta.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a 19 éves férfi ellen lopás vétség, valamint jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt az eljárást lefolytatták és az ügy iratait a Salgótarjáni Járási Ügyészség részére megküldték.