Hirdetések

A bátonyterenyei rendőrök őrizetbe vettek egy 35 éves helyi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével, sőt egy alvó nőt is kifosztott.

A férfi 2022. július 29-én kihasználta annak a lehetőségét, hogy Bátonyterenye belterületén egy társasház bejárata előtt parkoló gépjármű nyitott állapotban van, és abból egy nagy értékű mobiltelefont lopott el. Megalapozott a gyanú arra nézve is, hogy a helyi lakos a hónap elején egy társasház tárolójának zárt ajtaját feltörte, majd a helyiségből egy kerékpárral távozott.

A férfi rovására írható fel az is, hogy Bátonyterenye belterületén egy földszinti lakásba bement és a szobából – miközben a sértett aludt – az ágy végén elhelyezett mobiltelefont ellopta.

A rendőrök a bátonyterenyei lakost elfogták, előállították és kifosztás bűntett, valamint lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A férfit a hatóság tagjai őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására a Salgótarjáni Járási Ügyészségen.