Hirdetések

A TV2 Sztárban sztár leszek! zsűrije szerint már most világsztárként lehetne üdvözölni a műsor egyik versenyzőjét, Yulaysi Mirandát, akinek bármilyen feladat jól áll és képes professzionálisan kivitelezni azt. A tévét nézve egy kész show-t láthatnak a nézők, mi megnéztük azt is, milyen a stúdióban ülve.

Hirdetések

Egy híres énekes hangját és mozdulatait utánozni külön-külön is nehéz, mindezt együtt és élő adásban megtenni, kifejezetten megterhelő lehet. A TV2 Sztárban Sztár Leszek! című műsorában minden héten új feladatot kapnak az amatőr versenyzők.

A produkció kulisszái mögött találtuk meg azt a balassagyarmati lányt, Majer-Illés Ivettet, aki a TV2 Akadémia gyakornokaként segíti a műsor operatív szerkesztőjének, Hajas Ádámnak a munkáját, aki szintén Nógrád megye szülötte.

Majer-Illés Ivett és Yulaysi Miranda a TV2 stúdiójában 2022. november 20-án éjjel. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Aki téged ismer Balassagyarmaton, az a kábelgyár munkatársaként ismer. Hogyan lehetséges az, hogy a TV2 stúdiójában láthatunk dolgozni téged?

Ez úgy történt, hogy én a TV2 Akadémia hallgatója vagyok, és a műsorban töltöm a gyakornoki időmet. Előzőleg a Sztárban Sztár Leszek! castingosaként dolgoztam már. Én nagyon jól érzem magam a média világában, ahogyan a versenyzők, úgy én is szeretek sokoldalú lenni, időnként a színpadon, az adásban is látható vagyok. Múlt héten éppen Jósa Tamás Korda György: Reptér produkciójában láthattak a tévénézők a szintén balassagyarmati Mocsár Ricsi osztálytársammal együtt.

Mi a dolgod a műsor kulisszái mögött?

Az operatív szerkesztő csapatában dolgozom, én a szereplőkoordinációban segítek az előírt, másodpercre pontos adásmenetet követve. Nekem az a feladatom, hogy figyeljem a rám bízott szereplő átalakulását. Amikor a versenyzők egy adásban többször is átváltoznak, másik maszkot és ruhát is kapnak, annak részleteit és időben való elkészülését is nyomon követem.

Eközben a Prysmian balassagyarmati kábelgyárában is dolgozol. Elég 24 óra mindehhez?

Büszkén mondhatom, hogy olyan főnökeim és kollégáim vannak, akik szeretettel vannak irántam. A tévés munka nem megy a hétköznapi munkám rovására, az én dolgom hétvégén van, az adás előtt és alatt. Délelőtt kilenctől éjfélig dolgozunk a műsoron. Másnap pedig már itt, Balassagyarmaton vagyok, ahogy mindig.

Említetted, hogy a TV2 Akadémiára jársz. A kommunikációs képzés mihez kell a munkádban?

Itthon olyan teendőim vannak, ami a vállalaton belüli kommunikációhoz is kapcsolódik. Idén sok ilyen forgatásom volt már a társaság munkájáról, amihez szükséges a továbbképzés. A kábelgyár, vagyis a Prysmian MKM Kft. figyelmet fordít arra, hogy regionális és országos ismertsége legyen, mert számít a megítélésünk. Új munkatársaink elérésekor is lényeges, hogy tudnak-e és mit tudnak rólunk.

A Sztárban sztár leszek! műsorát én a stúdióban dolgozva úgy is nézem, mint egy rendezvény megszervezését. Hasznos tudást kapok azzal, hogy a média hogyan szervezi meg az életét, azt én vállalati szinten vagyok képes hasznosítani. Reményeim szerint a vállalati rendezvényeink, családi napjaink lesznek jobbak azáltal, hogy magam is többet tudok.

A Sztárban sztár leszek! stúdiójában azt láttam, hogy nem csak segítesz az egyik versenyzőnek, hanem különösen jó, szinte baráti kapcsolatban is vagy vele.

Természetesen minden versenyzővel jó kapcsolatot ápolunk, hiszen minden versenyzőt egyenrangúan kezelünk. Yulaysi Mirandával talán azért is olyan jó a kapcsolatunk, hiszen mindketten édesanyák vagyunk és így könnyebben szót értünk egymással, és vannak közös témáink. Szükség is van rá, mert vannak olyan nehéz pillanatok, amit csak két anyuka tapasztalata tud megoldani. És nem csak neki, hanem minden versenyzőnek szüksége van az állandó támogatásra, figyelemre! Óriási a nyomás, minden percünk ki van számolva, hiszen egy hét alatt kell képesnek lenniük arra, hogy megújuljanak és legjobb formájukat nyújtsák a színpadon egy új karakterben. Mi nem csak az átalakulásukban segítünk, hanem sokszor lelki támogatást is nyújtunk amellett, hogy betartatjuk velük az előírt határidőket. Közeledve a döntőhöz, szinte egy csapattá kovácsolódva izgulunk minden egyes versenyzőért. Én már nagyon várom a döntőt!