Balassagyarmati születésű színész énekelte el Homonyik Sándor 1989-es slágerét a közmédia Csináljuk a fesztivált! című műsorában szombaton este. A zsűri méltatta az előadást, Ádám rekedtes hangjával az eredeti előadót megidézve mutatta be a sokak által ismert és különös történettel bíró művet.

Hirdetések

A Csináljuk a fesztivált! zsűrije minden adásban korszakok dalait értékeli, közben ahhoz fűződő történeteiket osztják meg a közönséggel. Így tehát nem az előadás minősége számít, mégis, Pesák Ádámot külön is dícsérték, amiért Homonyik Sándor Álmodj, királylány! című dalát az eredetihez hasonlóan állította színpadra.

Balázs Andi számára saját testvérének elvesztését idézi fel ez a dal: nővére gyerekkorában autóbalesetben halt meg. Máig keresi a választ arra, hogy akkoriban miért akarta a sors azt, hogy testvére nélkül váljon felnőtté.

Balázs Klári személyesen ismerte a tragikus sorsú Molnár Csilla szépségkirálynőt. A lány példaképként tekintett Klárira. Korda György felesége örült, amikor megtudta, hogy Csilla egy szépségverseny legjobbja lett. A Korda házaspár külföldi fellépésükről tért haza, Klári személyesen gratulált neki, de azt látta rajta, hogy a valami nincs rendben. Megbeszélték, hogy hamarosan találkoznak, de Balázs Klári röviddel a beszélgetésük után már csak a mentőt látta, a szépségkirálynő öngyilkos lett.

A Csináljuk a fesztivált! műsorában a dal az elődöntőbe jutott.

Pesák Ádám 1994-ben Balassagyarmaton született, Szécsényben érettségizett, majd a Budapesti Operettszínház Broadway Stúdiójában tanult tovább. Színészként színházi és televíziós szerepeket is vállal.