Hirdetések

Év végi jutalmat vehetett át Szabó Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester, a Bátonyterenyei Katasztrófavédelmi Őrs beosztott tűzoltója Nagy-Majdon Józseftől, a város polgármesterétől az ünnepek előtt.

A nettó ötvenezer forintos jutalmat Bátonyterenye Város Önkormányzata, illetve a Bátonyterenye és Térsége Közbiztonságáért Közalapítvány nevében adta át a polgármester. Nagy-Majdon József elmondta, hogy fontosnak tartja, hogy a város önkormányzata köszönetet mondjon azoknak a rendvédelmi dolgozóknak, akik az év összes napján vigyáznak Bátonyterenye lakóira. 2018 óta minden év végén jutalmat adtak át a helyi rendőrkapitányság legkiválóbb dolgozóinak. Idén, 2022-ben egy arra érdemes bátonyterenyei tűzoltó is részesülhetett az elismerésben. Lelkiismeretes munkájának köszönhetően Szabó Zoltán tűzoltó főtörzsőrmestert javasolta erre Tóth Péter László tűzoltó alezredes, a Bátonyterenyei Katasztrófavédelmi Őrs parancsnoka.

Fotók: Nógrád MKI

A polgármester úr persze nem egyedül érkezett az őrsre. Elkísérte őt kisfia, Bence is, aki csillogó szemekkel nézett az általa nagyra becsült tűzoltókra és a nagy, piros tűzoltóautóra. Természetesen a bátonyterenyei lánglovagok megmutatták neki az autójukat és még egy valódi tűzoltó sisakot is felpróbálhatott.

Fotók: Nógrád MKI