Göd, 2019. október 1. Az M2-es gyorsforgalmi út Budapest-Vác közötti szakaszának 2x2 sávos fõpályája Göd határában 2019. október 1-jén. Ezen a napon átadták a forgalomnak az M2-esnek ezt a szakaszát. MTI/Szigetváry Zsolt
Hirdetések

Nem nehéz gondolatban elkölteni egyszerre annyi pénzt, amennyivel eljátszottunk, közösön az ipolyinfo.com olvasóival. Azt kértük tőletek, hogy költsetek el 20 milliárd forintot Nógrád megye fejlesztésére. A megadott választási lehetőségek közül többet is hasonlóan fontosnak ítéltek meg a szavazók. Lássuk az eredményeket!

Az év slágertémáit terítettük ki legutóbbi szavazásunk során. Évzáró játékunkban kíváncsiak voltunk arra, hogy a népszerű ügyek között felállítható-e olyan rangsor, amelyből valamelyik kiemelkedhet. Vagyis lehet-e legalább egy olyan megvalósításra váró terv, amely mindennél fontosabb?

Ötven szavazónk többsége szerint vita nélkül legfontosabb a közlekedés fejlesztése. Abban szinte nincs különbség, hogy a közúti és a vasúti közlekedést egyaránt javítani kell. Azonban olvasóink a vasútfejlesztésnél is jobban szeretnék azt, ha új lakások épülnének, illetve akár lakópark létesülne.

Mire költenél el 20 milliárd forintot Nógrádban, ha te dönthetnél róla?

ssz.válaszarány (%)szavazat (db)
1.Legyen gyorsabb a közúti közlekedés Budapestre!2412
2.Épüljön modern lakópark vagy társasház!2412
3.Legyen gyorsabb a vasúti közlekedés Budapestre!2211
4.Ne szűnjön meg a kórház, fizessünk többet az orvosoknak!168
5.Adjunk több pénzt a pedagógusoknak!147
adatok: ipolyinfo.com