Hirdetések

Alumíniumot préselnek fába egy új technológia által Ipolytölgyesen, továbbá újrahasznosítható anyagokat is bevetnek annak érdekében, hogy a megrendelő autómárka számára mindenben megfeleljenek. Az Ipoly melletti cég kizárólagos jogot is kapott gyártásra.

Hirdetések

Az ipolytölgyesi Mono-Ipolyfabric KFT-nél számos autómárkának készítenek belső díszítőelemeket, elsősorban prémium modellekhez terveznek és gyártanak alkatrészeket már több mint harminc éve. Most a legújabb Range Roverhez alkotnak, a megrendelő magas elvárásainak megfelelően.

Alumínium, újrahasznosított és új fadarabok, hálók és karbon – ezekből készülnek a végül magas minőségű termékek, amelyet egy nemrégiben megvalósított, összesen 6 milliárd forintos gyárfejlesztés eredményeképpen képesek elérni.

A kereslet számos autógyártó által biztosított, ezért voltak képesek 30%-kal növelni kapacitásukat 2021-ben. Az összesen hétszáz alkalmazottat foglalkoztató vállalkozás olyan együttműködést kötött a Range Rover tulajdonosával, amelyben Ipolytölgyesen kizárólagos fejlesztéssel és gyártással dolgozhatnak az új autómodell belső kialakításán. Az eladásra szánt 120 ezer darab ötödik generációs Range Rover belső világát ebben a gyárban fogják megalkotni.