Hirdetések

Ma este 7 órakor kezdődik a csehkiverést ünneplő város, Balassagyarmat ünnepi programsorozata. Szinte érthetetlen, miért kell a hivatalos ünnepeken állandóan gyászolni. A ma estével ezt számolják fel egyszer, s mindenkorra.

Hirdetések

Humoros, de tanulságos versenyt ígérnek az idei Civitas Fortissima, a Legbátrabb Város ünnepi eseményeinek szervezői nyitányként. A péntek esti programban vetélkedő és koncert is lesz.

1919 januárjában gyarmati polgárok és magyar katonák is vérüket adták azért, hogy ma is magyar város maradjon Balassagyarmat. Hősi haláluk fájdalmas emlék, azonban tettüket éltetni kell és örömmel teli szívvel kell megemlékezni, hiszen ez egy boldog ünnep

– árulta el Petró György, a Balassagyarmat Quiz egyik szervezője, miért készülnek ma este egy játékos és humoros programmal a közönségnek.

Este 7 órától csapatok csapnak össze, akik tudásukkal vívják meg a küzdelmet a Balassagyarmatról szóló színpadi kvízjátékban, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban. A nyertes egy wellness hétvégét tölthet el egy hotelben.

A többiek pedig a játék után a Smokin’ Sofa Trio koncertjét is meghallgathatják. A műsort a Megafon rádió két hangja, Olicsek Ádám és Papp Sándor vezeti.

Hirdetések