Hirdetések

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya lezárta a nyomozás vizsgálati szakaszát azzal a 71 éves férfival szemben, aki életveszélyes sérülést okozott hozzátartozójának.

Hirdetések

A 71 éves Drégelypalánkon élő férfi 2022. január 2-án a délelőtti órákban egy kést fogott a kezébe, amellyel a lakásban a felesége után indult. A terhelt a fürdőszobából kilépő hozzátartozójához lépett és a nála lévő késsel nyakon szúrta, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A sértett a bántalmazás után az utcára menekült, ahol segítséget kért, miközben a férfi a házban magának is sérülést okozott.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a férfit emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A nyomozás vizsgálati szakaszát a hatóság tagjai befejezték, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Nógrád Vármegyei Főügyészség részére átadták.