Hirdetések

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat 12000/61/2023. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Hirdetések

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. február 7-én 8 óra 40 perckor egy mezőgazdasági vontatóból és a hozzákapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvény közlekedett Nógrádkövesd irányába Galgaguta belterületén, a Kossuth úton, ahol a vasúti átjáró fény- és félsorompó tilos jelzésére az átjáró előtt – egy személygépkocsi mögött- megállt. A vonat elhaladását követően a félsorompó felemelkedett és a fénysorompó szabad jelzésre váltott, ekkor a személygépkocsi, majd a mögötte lévő traktor is elindult. A mezőgazdasági gépjármű haladása közben azonban a vasúti átjáróban a félsorompó rúdja újra lefelé záródott, amit a pótkocsi eleje letört.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a történteket jelentkezzen a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Balassagyarmati Alosztályán (Balassagyarmat, Bajcsy Zsilinszky út 6.) személyesen, telefonon a 06-32-411-255 hívószám 60-12-es mellékén, vagy tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Hirdetések