Balassagyarmat, 2022.03.13. Balassagyarmati Kábel SE - Pénzügyőr SE, NBII bajnoki férfi kézilabda mérkőzés, fotó: ipolyinfo.com / Lotharidesz Gábor
Hirdetések

Eldőlt, ki lesz a nagy múltú balassagyarmati kézilabda klub új vezetője, miután lemondott az alig néhány héttel az előtt beiktatott korábbi elnök is. Az egyesület legújabb vezére szűkszavú és egyelőre nem kíván érdemben nyilatkozni a jövőről.

Hirdetések

Már nem csak a felnőtt kézilabda klub van veszélyben, hanem a sportegyesület menedzseri csapata is nagy küzdelmeket folytat az életben maradásért Balassagyarmaton. Az elnök Cseri Ferenc mindössze néhány hétig maradt a helyén, aztán más elfoglaltságra hivatkozva gyorsan lemondott.

A tagságnak a jogszabályoknak megfelelve kellett új elnököt választani. Úgy tudjuk, a feladattal megkeresték a klubnál legendásnak számító Lombos István korábbi edzőt is, de ő nem kívánt élni a lehetőséggel.

Az egyesület meglévő soraiból választott vezetőt: Szűcs József – aki elnökségi tagként dolgozott a Kábel SE-nél – vállalta a klub irányítását. A Megafon rádió telefonon kereste a megválasztott elnököt, de érdemben nem kívánta kommentálni az új helyzetet. Szűcs annyit üzent: nem csak a klub életben tartásán dolgoznak, hanem a szezonban szükséges minden feltétel megteremtésén is.

Közben elkezdődött az NB2-es kézilabda bajnokság tavaszi szezonja, és úgy néz ki, hogy szinte bármit tesznek, a felnőtt férfi csapat egyelőre képtelen kimozdulni az utolsó helyről. Ősszel is ebben a pozícióban zártak, a folytatásban sem jobb a helyzet, egyelőre.