TO GO WITH AFP STORY BY JOQSIE COX FILES - Picture taken on September 12, 2007 shows a Ukrainian prostitute walking towards a room in a brothel in an appartment in Berlin. The current financial crisis has triggered a sharp decline in brothels' clientele, in a trade that was legalised in Germany seven years ago. AFP PHOTO DDP/AXEL SCHMIDT GERMANY OUT

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy pár ellen, akik a lakásukba szexhirdetésre érkezett sértett pénzét lopták el.

A Salgótarjáni Járásbíróságra benyújtott vádirat szerint a 26 éves nő egy internetes oldalon szexuális szolgáltatások nyújtását hirdette, a megadott telefonszámon leszervezett találkozókat az élettársával közösen bérelt salgótarjáni lakásra beszélte meg.

Egy októberi éjszakán egy férfi érkezett a nőhöz, aki látta, hogy sok pénz van ügyfelénél, és amíg ő fürdött, ezt elmondta a konyhában megbúvó élettársának, aki gyorsan ellopta a vendég ruhájából annak 65.000 forintját.

Ezután a nő azzal az ürüggyel, hogy a féltékeny barátja telefonált és pár percen belül hazaérkezik, elküldte a sértettet. A hoppon maradt ügyfél már a lépcsőházban felfedezte, hogy ellopták az összes pénzét és a földszinten a liftnél számon kérte a házból sietősen távozó párt, akik azonban azt is letagadták, hogy ismerik, majd egy autóval elhajtottak.

Az ügyészség az élettársakat lopás vétségével vádolta meg, és indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzével, büntetővégzés alkalmazásával – azaz az enyhébb súlyú bűncselekményeknél a bíróság tehermentesítését célzó eljárás keretében – szabjon ki velük szemben pénzbüntetést.

Hirdetések
Hirdetések