Hirdetések

Múlt héten a szabályszegő gépjárművezetők sok munkát adtak a sebességmérőket üzemeltető egyenruhásoknak Nógrád vármegyében.

Hirdetések

A tavasz közeledtével is folytatódnak Nógrád vármegye közútjain a közlekedési balesetek megelőzése, és a szabálysértések elkövetőinek felderítése érdekében végrehajtott közúti ellenőrzések.

A múlt héten az egyenruhások megkülönböztető jelzéssel ellátott és civil jellegű szolgálati gépjárműből is folytattak sebességmérést.  Az ellenőrzések során március 30-án 50 km/h sebességkorlátozás hatálya alatt Mihálygergén 100 km/h sebességgel, míg Vizsláson 101 km/h sebességgel haladó gépjárművet rögzítettek. A rendőrök a járművek vezetői részére a szabályszegésért 60 – 60.000 forint közigazgatási bírságot és hat közúti közlekedési előéleti pontot szabtak ki.

Fotó: police.hu

Munkatársaink április 1-jén mérték be azt a gépjárművet, aki szintén semmibe vette a közlekedési szabályokat. A lakott területen kívüli közutakra vonatkozó 90 km/h sebességkorlátozás hatálya alatt a 21-es számú főúton 182 km/h sebességgel távolodó gyorshajtót rögzítettek. A szabályszegésért 130.000 forint közigazgatási bírságra és hat közúti közlekedési előéleti pontra számíthat.