Hirdetések

Veresegyházi nevelőszülőjétől tűnt el tegnap, a rendőrök egyelőre nem találják.

Hirdetések

A Gödöllői Rendőrkapitányság a 13040-157/96/2023. számon körözési eljárást folytat Váradi Elek eltűnése miatt.

A 11 éves kisfiú eltűnését 2023. április 5-én délután jelentette be nevelőszülője, miután aznap reggel Elek buszra szállva elindult veresegyházi általános iskolájába, ahová azonban nem érkezett meg, azóta nem tudnak hollétéről.

A kisfiú 160-165 centiméter magas, erős, sportos testalkatú, rövid, barna hajú. Eltűnésekor fekete dzsekit, szürke melegítőnadrágot, Nike edzőcipőt viselt, fekete iskolatáskáját vitte magával.

Elek már többször eltűnt, magyarázata szerint „mehetnékje van”, szeret csavarogni. Minden alkalommal épségben hazament, vagy a rendőrök találták meg. Most is mindent megtesznek a kisfiú megtalálása érdekében, de mihamarabbi felkutatásához segítségre van szükségük.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Váradi Eleket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2895 telefonszámon, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.