Hirdetések

Héhalom külterületén rongálta meg az útfelújítás miatt kihelyezett forgalomirányító fényjelző készüléket és lopta el annak akkumulátorait ismeretlen tettes.

Hirdetések

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat a 12000/184/2023. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2023. április 3. és április 4. közötti időszakban a 2109-es számú úton, Héhalom külterületén az útfelújítási munkálatok miatt kihelyezett forgalomirányító fényjelző készüléket megrongálta, illetve azokból az akkumulátorokat ellopta. Cselekménye miatt a készülék nem működött, így az arra közlekedő járművek vezetőinek és utasainak életét vagy testi épségét veszélyeztette.

Kérjük a lakosság segítségét abban, hogy aki a fenti bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon (3100 Salgótarján, Kossuth út 5.), vagy hívja a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32-312-148-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111  „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.