Hirdetések

Magát nevezte meg a konfliktusok forrásaként Nagylóc polgármestere, miután öt önkormányzati képviselő is lemondott néhány napja. Szalai Gábor a Megafon rádióban beszélt arról, hogy szerinte miért mondhattak le, akik közös közleményben tudatták: vannak olyan helyzetek, amikkel senkinek sem lehet azonosulnia, ezért inkább távoznak.

Hirdetések

A polgármester a Megafonnak kifejtette: saját vezetési stílusa és döntései tényszerűen alátámaszthatják azt, hogy az egykori önkormányzati képviselők nem tudnak vele együtt dolgozni, amiért elnézést kér tőlük. Azonban konkrét eseteket nem nevezett meg Szalai, és a korábbi képviselők sem fedték fel, miféle vállalhatatlan ügyek miatt mondtak le.

Ez az én hibám, miattam jutottunk ebbe a helyzetbe. A falu jelenlegi és jövőbeni működés kérdéseiben is nagy volt a feszültség közöttünk. Nem volt összhang. Én, sajnos, olyan szélsőségesen makacsul és arrogánsan álltam a megoldási módszerekhez, amelyek érintették a testületi tagok személyét is.

– mondta Szalai. Hozzátette: a jövőben változtatni kíván a hozzáálláson, és ennek reményében várja a későbbi időközi önkormányzati választás eredményét.