Armed robbers used the gun to robbery the money, Uses Gun in Armed Robbery, Armed robbers, used for the template or montage of your design, Banner for advertise of product, View from above. Background with copy space.
Hirdetések

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül beazonosították azt a férfit, aki egy Nemzeti Dohányboltot akart kirabolni.

Hirdetések

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2023. május 19-én rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy dohánybolt alkalmazottjának bejelentése alapján.

A vármegyeszékhely központjában lévő dohányboltba május 19-én 20 óra körüli időben bement egy fiatal férfi. Az üzletben akkor egyedül tartózkodó eladóhoz lépve közölte, hogy adja át neki a kassza tartalmát, mert fegyver van nála. Eközben az elkövető kezeit a felsőruházatának zsebeben tartotta, utalva arra, hogy abban fegyver van. Az alkalmazott ezt tapasztalva kiszaladt a dohányboltból és segítségért kiabált. Az akkor még ismeretlen tettes szintén sietve távozott, de nem vett magához a boltból semmit.

Rendőrjárőr és bűnügyi forrónyomos egységek a részletes adatgyűjtés és a kamerafelvételek megtekintést követően beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit a pontos személyleírás alapján, 30 percen belül Salgótarján belvárosában elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. Munkatársaink 22 éves férfi menekülési útvonalán illetve ruházatának átvizsgálása során fegyvert, vagy annak látszó tárgyat nem találtak.

A nyomozók a somoskőújfalui lakost gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A férfit a hatóság tagjai őrizetbe vették.

Hirdetések