Hirdetések

Szívesen visszajönne Balassagyarmatra Horányi Juli énekesnő, ezzel búcsúzott szombati koncertjének végén. Azonban azt valószínűleg ő sem vette észre, hogy a dobosát ez nem érdekli, mert az előadás közben inkább mobiltelefonjával szórakozott. Többen is háborogtak a helyszínen a zenész tiszteletlen magatartása miatt.

Hirdetések

A koncertet a Palóc Divatnap keretében adta Horányi Juli, aki maga is palóc díszt viselt a fején a műsor egy részében, de a vele érkezett két zenésztársa közül a dobost egyáltalán nem érdekelte a közönség jelenléte. Amikor Horányi bejelentette, hogy egy olyan dal következik, amit csak zongorista kollégájával ad elő, a dobos elővette mobil telefonját és fesztelenül játszani kezdett vele. Az egész dalt telefonjával töltötte a színpadon, majd amikor ismét szükség volt a munkájára, akkor zsebre tette.

Az előadás végén a közönség tapssal köszönte meg Juli műsorát, ám az utolsó percben is az volt látható, hogy a dobos megint szórakoztatóbbnak vélte a telefonját, mint a balassagyarmati közönség előtti szereplést.

Az előadásra 2500 forintért lehetett bejutni.

Hirdetések