Hirdetések

Balassagyarmati lányt vett el feleségül Giuseppe Peruzzo, akivel időnként hazalátogatnak olaszországi otthonukból. 62 évesen most is bebizonyítja, mennyire szerelmes párjába, Olaszországból Magyarországra tekeri bringáját, hétfőn érkezik Balassagyarmatra.

Hirdetések

Először 32 éve tette meg ezt a nagy távot Giuseppe Peruzzo, akit egyszerűen Beppe néven ismernek Balassagyarmaton. A lány, akit feleségül vett, most is nagyon boldog életet él vele, és szívesen térnek vissza együtt a nógrádi városba. Idén Beppe emléket állít azoknak a bringás társaknak, akikkel akkoriban hajtotta végig ugyanezt a távot, de most már nem lehetnek vele.

Giuseppe Peruzzo (b2) párjának is bizonyítja múlhatatlan szerelmét. (fotó: Juhász Zoltán)

Ugyanakkor a Megafon rádiónak nyilatkozva azt mondta: párjának is bizonyít a teljesítménnyel, szavak helyett tettekkel mutatja meg, hogy most is fülig szerelmes. Hozzátette: nehéz dolga van, mert a néhány nappal ezelőtti rajtnál még borzalmas érzés volt neki legyűrni a napi szakaszt, főleg a második napon, amikor hegyeken kellett átkelni a bringával, de most már azt érzi, gond nélkül képes lesz a balassagyarmati célba érkezni.

Beppe csapata a Magyarországra érkezés pillanatában, 2023. június 3-án.

Beppe cikkünk kiadásakor, vasárnap délután 2 órakor Siófokon van, a magyar határt szombaton szelte át társaival együtt. Hétfőn érkezik Balassagyarmatra, elmondása szerint várhatóan 14-16 óra között.

Hirdetések