Hirdetések

Nem kérésre, hanem saját döntésük szerint, jó szívvel adják a szügyiek azt a pénzügyi támogatást, amit az árvíz sújtotta Nógrádsipek településén élőknek juttatnak el, várhatóan még a mai napon – erről beszélt az ipolyinfo.com-nak Szügy polgármestere. Azt mondta: a legjobban csak a sipekiek tudják eldönteni, hogy mit kell tenni, ezért biztos abban, hogy jól jön nekik az adomány.

Szügy önkormányzatának saját döntéseként 1 millió forint pénzügyi segítséget kap Nógrádsipek; a falut kétszer is árvíz öntött el rövid időn belül. Frenyó Gábor, Szügy első embere arról tájékoztatta az ipolyinfo.com szerkesztőségét, hogy

Ahol baj van, ott mindig jól jön a segítség. Ezért javaslatomra a képviselő-testület ezt az 1 millió forint pénzügyi adományt támogatta. Van helye ennek a pénznek, arra fogják felhasználni, amire saját belátásuk szerint a legnagyobb szükség van. Lassan a papírmunkákkal is végzünk, úgyhogy akár már ma is átutalhatjuk a támogatást, de legkésőbb jövő héten teljesítjük.

Frenyó Gábor hozzátette: nem várnak viszonzást, leginkább azt szeretnék, ha a közeli településen mielőbb újra helyreállna a rend, amelyhez erőt és kitartást kívánnak Nógrádsipek minden lakójának.